Woord van de Voorzitter

Droevig en blij nieuws.
Afgelopen weekend ontvingen we het droevige bericht van het overlijden van ons lid Hennie Kroeze-Tapper. Hennie is al heel veel jaren trouw lid van onze tennisvereniging. We kennen haar als echte tennisliefhebber die heel wat uren op de tennisbaan heeft doorgebracht. Tot vorige zomer was ze nog actief voor zover haar gezondheid dat toeliet.
We wensen haar man, kinderen, kleinkinderen en verdere familie heel veel sterkte toe voor de komende tijd.

Start nieuwe seizoen.
Dit weekend kunnen alle tennisactiviteiten van start gaan. De vrijwilligers van het baanonderhoud hebben de laatste puntjes op de i gezet. En de dames van de maandag- en dinsdagochtend groep hebben de kantine weer spic en span gemaakt.

Vrijdagavond 5 april om 19.00 uur starten de competitieteams met hun eerste wedstrijden. Drie teams spelen thuis. De rest uit.

Zondag 7 april speelt ons juniorenteam om 10.00 uur thuis tegen RUNA 2. ’s Middag om 13.00 uur organiseert de activiteitencommissie het traditionele Openingstoernooi.

Maandag 8 april gaat de toss-avond weer van start. Aanvang vanaf 19.00 uur.

Dinsdag 9 april begint tennisleraar Robert Stoffers met de lessen voor het seizoen 2024.

Woensdag 17 april gaat de Clubcompetitie weer beginnen.

U ziet dat er van het begin af aan volop activiteiten zijn. We hopen dat heel veel leden gebruikmaken van de banen en de activiteiten. Ook verwachten we veel publiek bij de diverse activiteiten om onze leden aan te moedigen.
We gaan er weer een mooi, actief en sportief seizoen van maken.

De Voorzitter

Share