Tennislessen

Voor tennislessen werkt TV Heideslag samen met Tennisschool Koning, een jonge maar ervaren onderneming. Er wordt vooral aan recreatieve junioren en senioren tennislessen gegeven.
Sinds de oprichting in 2003 is de school doelbewust en met veel succes samenwerkingsverbanden aangegaan met tennisverenigingen in Noord Oost Nederland. Hierdoor is uitwisseling van jeugd, les faciliteiten, onderlinge toernooitjes, etc. gemakkelijker en aantrekkelijker voor de jeugd.
De organisatie is inmiddels gestaag gegroeid. Kijk op www.tennisschoolkoning.nl voor meer informatie.

Logo Koning

Tennislessen 2019

De temperaturen lopen weer op, het voorjaar komt eraan en dat betekent dat het tennisseizoen weer gaat beginnen!
Op dinsdag 2 april a.s. start Tennisschool Koning weer met een reeks van 17 lessen bij Tennisvereniging Heideslag!
De reeks van 17 lesweken loopt van week 14-’19 t/m week 37-’19. Er is geen les in de meivakantie (week 18-’19) en de zomervakantie (week 29-’19 t/m week 34 -’19).

Senioren trainingen:

De lessen zijn op dinsdagavond vanaf 19:00 uur.
Je kunt een keuze maken uit onderstaande mogelijkheden. Als je meerdere trainingen wilt volgen, dan kun je deze ook aanvinken. Tennisschool Koning zal dan contact met je opnemen om e.e.a. te bespreken.

  •  
  •  
  •  
  •  

Heb je zin om dit jaar (weer) aan je tennisvaardigheden te werken, schrijf je dan snel in door te klikken op de volgende link:

tv Heideslag inschrijfformulier senioren zomer 2019

Junioren trainingen:

De lessen voor de Junioren training zijn op donderdag middag vanaf 16:30 uur.
Voor onze jeugdleden en deelnemers aan de Brede School tennisdagen heeft tennisschool Koning de onderstaande aanbieding. Als je meerdere trainingen wilt volgen, dan kun je dit aanvinken. Tennisschool Koning zal dan contact met je opnemen om e.e.a. te bespreken.

  •  
  •  
  •  
  •  

Wil je graag meedoen met de tennissport of jezelf nog een stuk verbeteren, schrijf je dan snel in door te klikken op de volgende link:

inschrijfformulier TV Heideslag junioren zomer 2019

Een voorwaarde voor het volgen van tennislessen is dat je bent ingeschreven als lid van TV Heideslag.
Als je nog vragen hebt of nog aanvullende informatie wilt ontvangen, dan kun je natuurlijk altijd even een mailtje sturen naar administratie@tennisschoolkoning.nl