Tennislessen

Voor tennislessen heeft TV Heideslag in 2023 een overeenkomst met Tennisschool Robert Stoffers.
Robert heeft in 2021 ook de tennislessen bij TV Heideslag verzorgd namens TS Koning, maar werkt nu als zelfstandig tennisleraar.
De tennislessen zullen gegeven worden op de dinsdag(avond). Het streven is om drie of vier groepen te vormen op verschillende niveaus, waaronder ook een jeugdgroep.

Het lesseizoen 2023 zal bestaan uit 16 tennislessen. De lessen starten op 4 april. Vóór de zomervakantie worden 14 tennislessen gegeven en na de zomervakantie nog 2 lessen. Eventueel uitgevallen lessen worden daarna ingehaald.
Ook bestaat de mogelijkheid om 10 (herhalings)lessen te volgen, waarbij specifiek op techniek en tactiek getraind zal worden. 
Er is geen les op officiële feestdagen en de officiële schoolvakanties.

De kosten per persoon voor de 16 tennislessen zijn afhankelijk van het aantal deelnemers per groep:

  • Groep van 4 personen: € 200,= p/p.
  • Groep van 6 personen: € 135,= p/p.
  • Groep van 8 personen: € 100,= p/p.

De kosten per persoon voor de 10 (herhalings)lessen techniek & tactiek zijn afhankelijk van het aantal deelnemers per groep:

  • Groep van 4 personen: € 125,= p/p.
  • Groep van 6 personen: € 85,= p/p.
  • Groep van 8 personen: € 63,= p/p.

Wil je jouw tennisvaardigheden in 2023 een boost geven, meld je dan aan voor de tennislessen via het onderstaande Inschrijfformulier.
Heb je specifieke wensen dan kun je jouw voorkeur aangeven in het veld Opmerking. We zullen proberen om zoveel mogelijk rekening te houden met je wensen.

Een voorwaarde voor het volgen van tennislessen is dat je bent ingeschreven als lid van TV Heideslag.
Als je nog vragen hebt of aanvullende informatie wilt ontvangen, dan kun je natuurlijk altijd even een mailtje sturen naar info@tvheideslag.nl
Inschrijven kan tot uiterlijk 26 maart, want dan gaan we indelen.