Vrijwilligerswerk

Tijdens de algemene ledenvergadering is het agendapunt ‘ vrijwilligerswerk’ aan de orde gesteld. Dit naar aanleiding van opmerkingen afgelopen jaar van leden over de wijze waarop roosters t.b.v. werkzaamheden waren opgesteld. Deze waren inderdaad wel erg gericht op werk voor ‘mannen’ en werk voor ‘vrouwen’. Het bestuur is zich bewust van het feit dat een indeling op deze basis niet meer ‘van deze tijd’ is.

Willen we tennissen bij onze vereniging betaalbaar houden, dan zal er véél zelfwerkzaamheid verricht moeten worden. Het bestuur en de commissies zijn ook allemaal vrijwilligers, echter zij kunnen dit niet alleen. We moeten met elkaar het tennispark speelklaar maken, onderhouden en rendabel houden. Dat kan alleen door inzet van ‘vrijwilligerswerk’.

 Het bestuur komt dan ook met de volgende oplossing:
 * dames die geen bezwaar hebben tegen het schoonmaken van de kantine worden plm. 2 tot 3 x per seizoen ingeroosterd.
 * dames die liever op een andere wijze hun bijdrage willen leveren, kunnen dit op het onderstaande formulier aangeven.
 * de (senior)mannen zullen zich voornamelijk bezig houden met het speelklaar maken en onderhouden van de tennisbanen en het tennispark. Op de zaterdagen in maart wordt een beroep gedaan op jongere leden om de zwaardere werkzaamheden uit te voeren.
 * wellicht zijn er ook mannen die wel schoonmaakwerkzaamheden willen verrichten. Dit kunnen zij dan hieronder aangeven.
 * voor alle leden geldt; lukt het niet om bij bovengenoemde werkzaamheden aanwezig te zijn, geef dan in onderstaand formulier aan waarbij je wel ingeroosterd wil worden.

Kortom: Reageer je niet via onderstaand formulier dan gaat het bestuur er vanuit dat je akkoord gaat met het samengestelde vrijwilligers rooster.

Voorkeur vrijwilligerswerk TV Heideslag

Met dit formulier kun je jouw voorkeur(en) aangeven voor het soort vrijwilligerswerk