Activiteiten

Het gehele jaar door worden er diverse activiteiten georganiseerd. Op de Evenementen pagina kun je de data van deze activiteiten en de aanmeldingsformulieren vinden. Uiteraard proberen wij nog extra activiteiten te plannen, dus hou de Evenementen pagina in de gaten.

Iedere maandagavond vanaf 19.00 uur tot 22.00 uur is er een Toss-avond. Aanmelding hiervoor is niet nodig. Er wordt telkens een half uur gespeeld met 4 tennissers op een baan. Niet alleen voor de gevorderde spelers, maar ook voor onze nieuwe en ‘lessende’ leden is dit een uitgelezen mogelijkheid om in een ontspannen sfeer andere leden te leren kennen en veel plezier in het tennis-spelletje te hebben.
Ook personen die kennis willen maken met onze vereniging zijn van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. Het is mogelijk om 3 avonden vrijblijvend mee te tennissen.

Veel actieve tennissers van 50 jaar en ouder op het tennispark, leuke tenniswedstrijden, een gezellige lunch met zijn allen… Dat zijn de ingrediënten voor een SeniorPlus Event!
Binnen iedere vereniging komen steeds meer 50-plussers, die niet meer zo nodig prestatief tennis willen spelen. De gezelligheid van een wedstrijd heeft meer waarde gekregen dan de uitslag. Gedurende een dag worden door de deelnemers 3 of 4 dubbelwedstrijden gespeeld van ongeveer 30 of 45 minuten. Op alle events wordt een lunch aangeboden en wordt de dag op een leuke wijze afgesloten.

Ieder jaar wordt er door de activiteitencommissie een Clubcompetitie georganiseerd. Deelname is mogelijk in de volgende categoriën: dames-, heren- en gemengd dubbel. Er wordt gespeeld van 19.00 uur tot 22.00 uur op de woensdagavond. Elke wedstrijd duurt een uur.