Activiteiten

Het gehele jaar door worden er diverse activiteiten georganiseerd. Op de Evenementen pagina kun je de data van deze activiteiten en de aanmeldingsformulieren vinden.
Hieronder omschrijven wij een aantal activiteiten die ieder jaar worden georganiseerd. Uiteraard proberen wij nog extra activiteiten te plannen, dus hou de Evenementen pagina in de gaten.

Toss avond!

Iedere maandagavond vanaf 19.00 uur tot 22.00 uur is er een tossavond. Aanmelding hiervoor is niet nodig. Er wordt telkens een half uur gespeeld met 4 tennissers op een baan.
Je trekt een baannummer ecoin-flip1n speelhelft en wordt dus door tossen gekoppeld aan een andere speler. Als je niet in staat bent om te spelen omdat je geen tennispartner hebt dan is dit een mooie kans om te tennissen!!!
Als er niet genoeg deelnemers zijn dan kan er uiteraard ook enkelspel gespeeld worden. Zijn er teveel deelnemers dan kan het zijn dat je een keer een half uurtje moet wachten om te kunnen spelen. De kantine is open voor een kop koffie of een drankje. Er wordt door een aantal tennissers ingetekend op een lijst om een keer een bardienst te draaien.

Niet alleen voor de gevorderde spelers, maar ook voor onze nieuwe en ‘lessende’ leden is dit een uitgelezen mogelijkheid om in een bijzonder ontspannen sfeer andere leden te leren kennen en veel plezier in het tennis-spelletje te hebben.
Ook personen die kennis willen maken met onze vereniging zijn van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. Het is mogelijk om 3 avonden vrijblijvend mee te tennissen.

SeniorPlus Event!

Veel actieve tennissers van 50 jaar en ouder op het tennispark, leuke tenniswedstrijden, een gezellige lunch met zijn allen… Dat zijn de ingrediënten voor een SeniorPlus Event!
Binnen iedere vereniging komen steeds meer 50-plussers, die niet meer zo nodig prestatief tennis willen spelen. De gezelligheid van een wedstrijd heeft meer waarde gekregen dan de uitslag. Verschillende verenigingen organiseren onder goedkeuring van de KNLTB elk jaar een groot aantal SeniorPlus Events. Gedurende een dag worden door de deelnemers 3 of 4 dubbelwedstrijden gespeeld van ongeveer 30 of 45 minuten. Op alle events wordt een lunch aangeboden en wordt de dag op een leuke wijze afgesloten. Onderstaande link geeft voor 2023 een overzicht van alle SeniorPlus Events in Drenthe en Groningen.

Senior-plus-toernooien-2023-groningen-drenthe

Clubcompetitie!

Ieder jaar wordt er door de activiteitencommissie een clubcompetitie georganiseerd. Deelname is mogelijk in de volgende categoriën: dames-, heren- en gemengd dubbel. Er wordt gespeeld van 19.00 uur tot 22.00 uur op de woensdagavond. Elke wedstrijd duurt een uur. Deze competitie staat open voor alle leden van TV Heideslag! Ook voor degene die nog maar net begonnen is met tennis! Het is leuk om in een competitievorm tegen anderen te spelen en aansluitend met elkaar een drankje te drinken. Aanmelding moet plaats vinden vóór 15 maart! De clubcompetitie start 19 april.
De planning en tussenstanden zijn te vinden op de Clubcompetitie pagina.