Toss-avond

Iedere maandagavond vanaf 19.00 uur tot 22.00 uur is er een Toss-avond. Aanmelding hiervoor is niet nodig. Er wordt telkens een half uur gespeeld met 4 tennissers op een baan.
Je trekt een baannummer ecoin-flip1n speelhelft en wordt dus door tossen gekoppeld aan een andere speler. Als je niet in staat bent om te spelen omdat je geen tennispartner hebt dan is dit een mooie kans om te tennissen!!!
Als er niet genoeg deelnemers zijn dan kan er uiteraard ook enkelspel gespeeld worden. Zijn er teveel deelnemers dan kan het zijn dat je een keer een half uurtje moet wachten om te kunnen spelen. De kantine is open voor een kop koffie of een drankje. Er wordt door een aantal tennissers ingetekend op een lijst om een keer een bardienst te draaien.

Niet alleen voor de gevorderde spelers, maar ook voor onze nieuwe en ‘lessende’ leden is dit een uitgelezen mogelijkheid om in een bijzonder ontspannen sfeer andere leden te leren kennen en veel plezier in het tennis-spelletje te hebben.
Ook personen die kennis willen maken met onze vereniging zijn van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. Het is mogelijk om 3 avonden vrijblijvend mee te tennissen.