Senior Plus Toernooien

Veel actieve tennissers van 50 jaar en ouder op het tennispark, leuke tenniswedstrijden, een gezellige lunch met zijn allen… Dat zijn de ingrediënten voor een SeniorPlus Event!
Binnen iedere vereniging komen steeds meer 50-plussers, die niet meer zo nodig prestatief tennis willen spelen. De gezelligheid van een wedstrijd heeft meer waarde gekregen dan de uitslag. Verschillende verenigingen organiseren onder goedkeuring van de KNLTB elk jaar een groot aantal SeniorPlus Events. Gedurende een dag worden door de deelnemers 3 of 4 dubbelwedstrijden gespeeld van ongeveer 30 of 45 minuten. Op alle events wordt een lunch aangeboden en wordt de dag op een leuke wijze afgesloten.

De SeniorPlus toernooien op maandag zijn in 2020 ten gevolge van COVID-19 allemaal afgelast en in 2021 en 2022 zijn er maar een paar toernooien gespeeld. 
Voor 2023 staan er relatief weinig SeniorPlus toernooien op de agenda en het doorgaan hiervan is afhankelijk van de maatregelen rondom het Corona virus. Het SeniorPlus toernooi bij TV Heideslag zal in 2023 zijn op 26 juni 2023.

animaatjes-tennis-76245Via onderstaande link vindt je meer informatie over de Senior Plus toernooien.

https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/toernooien/senioren/senior-plus-toernooien/

Senior-plus-toernooien-2023-groningen-drenthe

Contactpersoon Senior Plus toernooien

Henk Rolink