Clubcompetitie

De Activiteitencommissie organiseert ook dit jaar weer de Clubcompetitie. Vanaf 18 april wordt er elke woensdag gespeeld van 19.00 tot 22.00 uur. Er wordt op tijd gespeeld, elke wedstrijd duurt maximaal 1 uur en er worden maximaal 2 sets gespeeld. De normale telling is van toepassing, met uitzondering van de tie-break. Deze wordt gespeeld bij de stand 5-5. Deze competitie staat open voor alle leden van TV Heideslag!

U kunt zich met een partner aanmelden voor de categoriën dames-, heren- en/of gemengd dubbel. Heeft u geen partner, stuur dan een mail naar aktiviteitencomm.tvheideslag@gmail.com en geef aan voor welke categorie u in aanmerking wilt komen. Wij zullen proberen u met iemand in te delen.

We beginnen woensdag 18 april. Er wordt geen rekening gehouden met verhinderingen zodat het hele schema z.s.m. ingevuld kan worden. Zodra het schema bekend is kan er natuurlijk geruild worden.

U kunt zich inschrijven tot 1 april 2018 via het onderstaand formulier met vermelding van naam, e-mail adres en telefoonnummer van de deelnemers.

De Activiteitencommissie.

Via onderstaande linken vindt u het Reglement, de Planning en de Uitslagen van de Clubcompetitie 2018:

Reglement Clubcompetitie 2018