1e Seniorenplustoernooi 2015 Rackem

Het eerste seniorenplustoernooi in 2015 bij Rackem in Klazienaveen is weer succesvol verlopen. Niet alleen door het prachtige weer, maar ook door het resultaat dat ons aanstormend talent heeft neergezet.

Een groep van elf sportievelingen vertrok om negen uur op de fiets richting Klazienaveen. Als een lang lint scholieren slalomden ze over het fietspad, waardoor sommigen al met lichte vermoeidheidsverschijnselen aankwamen bij Rackem. Dankzij een hartelijke ontvangst met koffie en cake waren ze meteen weer op krachten voor de tennisstrijd.

Trotse winnaars Berend en Marietje
Trotse winnaars Berend en Marietje

Om 10 uur begonnen de wedstrijden met wisselend resultaat voor onze leden. Hier wat winst, daar wat verlies, maar bovenal heel veel tennisplezier. Dit werd nog eens versterkt door een goed verzorgde lunch, waarvan de enige klacht was dat men er te veel van had gegeten.

Bij de meisjes haalde Marietje Arling de hoofdprijs binnen door alle wedstrijden te winnen. Berend Dekens behaalde hetzelfde resultaat bij de jongens. Beiden konden een heerlijke fles wijn mee naar huis nemen. Doordat het resultaat meteen gevierd werd belanden de flessen echter vroegtijdig in de glasbak. Terugkijkend op een geslaagde dag fietste het peloton laat in de middag huiswaarts.

Share