SeniorPlus toernooi TV Heideslag

Maandag 20 juni werd het SeniorPlus toernooi op de banen van “TV Heideslag” gehouden.20160620_105332

Er was veel interesse om hieraan mee te doen. 50 tennissers hadden zich opgegeven. Helaas is er op onze locatie slechts ruimte voor 40 spelers, zodat een tiental mensen teleurgesteld moesten worden. Ook het weer zou voor een teleurstelling kunnen zorgen. Een half uur voor aanvang werd er vanuit een auto met tennissers uit Beilen gevraagd of het toernooi wel doorgang kon vinden aangezien het in Beilen reeds regende. Herhaaldelijk werd via mobieltjes op “Buienradar” gekeken naar de actuele situatie. Het schema werd zodanig aangepast dat er voor de lunch nog 4 ronden gespeeld konden worden.

IMG-20160620-WA0000De voorzitter opende om half tien het toernooi met de hoop dat we het lange tijd droog zouden houden. Na verloop van enkele uren begon het licht te regenen. Dit weerhield de deelnemers er niet van om door te spelen.Na vier sessies werd tijdens een lichte motregen de lunch gehouden. Deze was weer echt zoals men gewend was. Gebakken en gekookte eieren, 2 soorten soep, broodje kroket en vele soorten brood, rauwkost en beleg. Ook het toetje liet men zich goed smaken.

20160620_105456Toen de regen omstreeks half twee minder werd, zo niet stopte, werden er nog twee wedstrijden gespeeld. Om ca. drie uur had de wedstrijdleiding de uitkomsten becijferd. Deze werden door de voorzitter bekend gemaakt. De eerste prijs bij de dames ging naar Marietje Arling, tweede werd Mevr. De Groot en derde Johanna Hertsenberg. Bij de heren werd Ben Bijl de eerste, tweede werd dhr. Struik en derde Leen Bulthuis. Aangezien het voor ons een thuiswedstrijd was hebben we ons bij de verdeling van de prijzen erg ingehouden. Dit gezien de vele prijzen die we bij uitwedstrijden halen. Na de verdeling van de prijzen stelde onze voorzitter persoonlijk nog een prijs ter beschikking, een mooie tennistas. Deze werd echter onder de deelnemers verloot. Dhr. G Snippe was de gelukkige.

Hierna sprak onze voorzitter nog een dankwoord uit aan alle deelnemers voor hun moedige doorzettingsvermogen, dit ondanks een miezerig regentje. Ook bedankte hij de wedstrijdleiding en vergat hij niet het barpersoneel te bedanken voor hun inzet. Al met al een zeer geslaagde dag.

Henk B.

Share