Spotlicht op ….. Ben Heine!

Vrijwel alle (sport)verenigingen kunnen alleen maar bestaan dankzij de inzet van vrijwilligers. Mensen die vaak op de achtergrond bergen werk verzetten om de (sport)faciliteiten in stand te houden zodat de clubgenoten optimaal kunnen genieten van hun sport.

Vrijwilligers van TV Heideslag die je vrijwel dagelijks op het tennispark kunt tegenkomen zijn leden van de Parkcommissie en de Barcommissie. Daarnaast verzorgen de leden van de Activiteitencommissie de organisatie van nagenoeg alle Activiteiten en Evenementen.

Redenen genoeg om het spotlicht af en toe eens op deze vrijwilligers en hun werkzaamheden te zetten.

Te beginnen met het Spotlicht op ….. Ben Heine!

Onze ‘huisschilder’ Ben Heine is geveld door een armblessure (tennisarm) waardoor hij momenteel niet kan tennissen. Maar om zijn kunsten toch te kunnen tonen op het tenniscomplex heeft hij het achterstallige onderhoud van deuren en kozijnen onder handen genomen. Terwijl op de banen rondom Ben volop een balletje werd geslagen, stak hij zijn energie in schuren, plamuren en strijken. De bestuurskamer leek wel een schildersatelier. En nu, na een aantal weken intensief aan de slag te zijn geweest, is het resultaat te zien. De deuren en kozijnen zien er weer uit als nieuw. Strak ‘wark’. De foto’s tonen het aan. Het vizier heeft Ben nu gericht op een waterdichte aansluiting van het schuine deel van de overkapping met het clubgebouw.
Ben is niet alleen een topper met de kwast. Met zijn professionele gereedschap kan deze handige alleskunner het hout alle vormen laten aannemen. Hiermee heeft Ben afgelopen winter een grote bijdrage geleverd aan de vervanging van de berging naast het clubgebouw.

Share