Voortvarende start tennisseizoen 2017

Openingstoernooi
Zondag 2 april zorgde het Openingstoernooi voor de aftrap van een nieuw tennisseizoen. De belangstelling was groot. Bijna 40 leden hadden zich aangemeld om het buitentennis weer te ervaren.
De voorzitter gaf om 14.00 uur het startsein. In zijn openings(welkomst)woord deelde hij complimenten uit voor de commissies en de vele vrijwilligers die er de afgelopen weken voor hadden gezorgd dat het complex er wel tip top uitziet. O.a. nieuwe lijnen, netten en sleepnetten baan 1 en 2. Een nieuwe schuur voor het materiaal. De bestuurskamer die is opgeknapt en eventueel verhuurd kan worden. Nieuwe scoreborden die gesponsord zijn door Fysiopraktijk Hemel (2x), Jan van der Velde Assurantiën, Obstacle Run Erica en Anne Stoffers (de voorzitter) zelf. Een groep dames had er weer voor gezorgd dat de kantine er blinkend uitziet en Jan en Nellie stonden weer garant voor de catering (gelijk een Drentse koffietafel) tijdens de vele klusdagen. De voorzitter gaf aan dat er nog wel een aantal klussen geklaard moeten worden, maar die worden t.z.t. aangepakt.
Na het openingswoord kon het tennissen starten. De partijen werden middels tossen samengesteld. Tussen de partijen door was er tijd om koffie/thee te drinken met een plakje cake/koek. Aan het eind waren er ook nog hapjes voor bij het drankje.
Dat buiten tennissen wel even wat anders is dan in de zaal was te merken aan de vele reacties tijdens het spelen. Opmerkingen over de wind, de zon en de ondergrond werden volop gehoord. Maar de sfeer zat er gelijk goed in. Een goede voorbode voor een spetterend tennisseizoen.

Toss-avond.
Maandagavond 3 april was de eerste Toss-avond. Bij aankomst op het tennispark werd je verrast door de vele fietsen die er stonden. Geweldig, heel veel animo voor deze avond. Alle banen worden bezet. Door elk half uur opnieuw te tossen kon iedereen voldoende aan zijn trekken komen. Het was mooi om te zien dat er naast bekende gezichten ook een aantal nieuwe enthousiaste leden bij waren.
Wellicht een overbodige oproep, maar wil je onder gezellige omstandigheden je tennis verbeteren, kom dan naar de Toss-avonden op de maandag. Vanaf 19.00 uur.

Share