Eindejaarspraatje van de Voorzitter

Met ingang van dinsdag 20 november j.l. is er definitief een einde gekomen aan het buitenseizoen 2018 van TV Heideslag. Door de voorspelde ‘nachten met lichte vorst’ is besloten de banen per direct te sluiten om te voorkomen dat ze teveel beschadigd raken.
We kunnen terugkijken op een geweldig tennisseizoen met betrekking tot het weer. Vanaf het openingstoernooi tot en met het slottoernooi hebben we alleen maar te maken gehad met schitterende weersomstandigheden. Ook alle woensdagavonden gedurende de clubcompetitie hadden we het weer mee. Geen enkele partij hoefde te worden uitgesteld. En deze clubcompetitie bleef spannend tot het laatste moment. Op de laatste avond konden de prijswinnaars van de gemengde dubbels en heren dubbels pas bekend worden gemaakt. Een totaal overzicht van de resultaten hebt u kunnen lezen op de website en via de mail.
Dat er niet voor alle georganiseerde activiteiten genoeg belangstelling was, had waarschijnlijk verschillende oorzaken. Drukke agenda’s, te warm, noem maar op. De toernooien die wel door zijn gegaan, waren zeer geslaagd. Sportief en gezellig, soms tot in de late uurtjes. Dit heeft natuurlijk ook te maken met de voortreffelijke catering van de kantinecommissie/beheer.
Het tennispark lag er het hele seizoen voortreffelijk bij. De banen waren top en voor de omgeving (entree, etc) kregen we geregeld complimentjes van gasten en omwonenden.
Het einde van het buitenseizoen betekent niet dat de rackets van veel leden ‘in het vet’ worden gezet. Zij zoeken hun vertier binnen in de sportzalen van Erica, Parc Sandur en Coevorden.
Het bestuur gebruikt de winterperiode om zich weer voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Evaluatie met de verschillende commissies is daar een onderdeel van. Verder zijn er plannen om de kantine te up-daten. Hiervoor is een leuke bijdrage van de Rabobank (Stimuleringsfonds) toegezegd, zodat de plannen concreter kunnen worden gemaakt. Ook bestaat TV Heideslag in 2019  40 jaar. Daar willen we als bestuur toch een feestelijk tintje aan geven. Hoe dat er uit zal zien, blijft nog even een verrassing. Zodra er meer duidelijkheid is, zullen we jullie hierover informeren.

Voor eerst wil ik iedereen namens het bestuur hele fijne feestdagen wensen.

Share