Van de Voorzitter ……

Nu het weer MAG en KAN organiseert de activiteitencommissie op vrijdagavond 23 juli alsnog een ‘verlaat’ Openingstoernooi. Opgeven hiervoor kan in de kantine en via de website. We hopen dat vele leden gehoor zullen geven aan deze oproep. Lang hebben we elkaar sportief niet meer ontmoet, dus is dit een mooie gelegenheid.

Ondanks de corona en de daarbij behorende maatregelen hebben vele vrijwilligers van de vereniging niet stil gezeten. Allerlei werkzaamheden in het kader van verduurzaming zijn reeds uitgevoerd. Zo kunnen we al genieten van de prachtige ledverlichting, zijn er zonnepanelen op het dak van de kantine gelegd en is er een nieuwe cv ketel geplaatst. Door de aanpassingen in de meterkast kan tevens het capaciteitstarief van Enexis naar beneden, wat ook weer een leuke besparing betekent. Verder is er een geheel nieuw tegelplateau gelegd tussen de banen 1/2 en 3-5. Momenteel zijn een tweetal leden bezig met het schilderen van de kozijnen. Dit is nodig omdat de ramen van de kantine zijn vervangen door thermopane HR++.
Voor de nabije toekomst zal de kantine nog verder verfraaid worden met akoestische plafondplaten zodat de akoestiek naar verwachting beter zal worden.

De clubcompetitie is al een paar weken aan de gang. Eerst allemaal een beetje onwennig door de nog heersende corona maatregelen. Gelukkig ligt dat nu achter ons en mogen we weer gebruik maken van het terras en de kantine. Dit komt de sfeer en gezelligheid ten goede. We gaan er weer een mooi seizoen van maken.

Door de corona hebben we nog geen algemene ledenvergadering kunnen houden. Het is de bedoeling dat we die in september gaan plannen. Daarover horen jullie z.s.m.

Mvg. De voorzitter

Share