Rabobank Clubkas Campagne

Zoals wellicht bekend heeft de Rabobank in het verleden grote sportevenementen en sportploegen gesponsord, zoals de Rabo wielerploegen. Vanaf dit jaar wil de Rabobank ook verenigingen en stichtingen ondersteunen met de Rabobank Clubkas Campagne.

Tijdens de Clubkas Campagne verdeelt Rabobank Emmen-Coevorden maar liefst €100.000 onder de deelnemende verenigingen en stichtingen die klant zijn. Niet de bank zelf, maar de leden van de Rabobank verdelen dit bedrag.
Leden van de Rabobank ontvangen per post een stembiljet met unieke code. Met deze unieke code kunnen zij van 3 t/m 18 oktober 2017 digitaal inloggen en stemmen op hun favoriete clubs. Ieder lid ontvangt drie stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld de club voor het realiseren van haar bestedingsdoel ontvangt.

Let op: alleen leden van Rabobank Emmen-Coevorden mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Alleen klanten die vóór 1 augustus jl. lid zijn van de bank kunnen meestemmen in de Rabobank Clubkas Campagne 2017.

Inmiddels hebben zich naast TV Heideslag zo’n 100 verenigingen en stichtingen aangemeld voor de Clubkas Campagne.
TV Heideslag heeft als bestedingsdoel het verbeteren van de entree van ons tennispark en de kantine.
Indien je lid bent van de Rabobank, dan zullen we het zeer op prijs stellen als je jouw stem(men) aan TV Heideslag wilt geven.
Als clublid kun je in de eigen omgeving bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van Rabobank Emmen-Coevorden en vragen of zij op TV Heideslag willen stemmen.
Bij voorbaat onze hartelijke dank.

Share