Slottoernooi zondag 6 oktober 2019

Nu de dagen korter worden, de temperatuur gaat zakken en het weer onvoorspelbaarder en onstuimiger wordt, neemt de animo voor het tennissen als buitensport af. Daarom sluiten we het tennisseizoen 2019, wat activiteiten betreft, af met het slottoernooi op zondag 6 oktober van 14.00-18.00 uur.
We rekenen er op dat veel leden zich aanmelden voor deze activiteit om gezamenlijk in een gezellige sfeer het tennisseizoen af te sluiten. Geef je daarom op via de website of noteer je naam op het opgave formulier dat in de kantine hangt. Opgeven kan nog tot en met woensdag 2 oktober.

Einde clubcompetitie.

Afgelopen woensdag zijn de laatste wedstrijden gespeeld voor de clubcompetitie. Een competitie die weer voor de nodige spanning en sportieve uitdagingen zorgde. Zo waren er dit seizoen vele nieuwe koppels te bewonderen die de strijd aangingen met de gevestigde orde. Een mooie ontwikkeling om te zien en goed voor de vereniging. We hopen dat deze ontwikkeling zich doorzet gezien het nieuwe aantal leden. Een uitdaging dus om deze nieuwe leden ook zover te krijgen dat ze deel gaan nemen aan de clubcompetitie.
Het weer gooide af en toe roet in het eten zodat Rudie, onze competitieleider, alle zeilen moest bijzetten om te zorgen dat alle partijen toch gespeeld konden worden. Ook raakten een flink aantal deelnemers tijdens het seizoen geblesseerd, overigens niet door het tennissen, zodat een beroep moest worden gedaan op bereidwillige invallers. Of dit heeft geleid tot competitievervalsing vragen we ons niet af. Uiteindelijk gaat het om de sportieve eer en het spelen van lekkere partijen. En dat is zeker gelukt. Onder het genot van een hapje en een drankje in de volle kantine maakte Rudie de eindstand van de verschillende categorieën bekend. Geen prijzen maar wel een verdiend applaus voor de winnaars.

Nog leuk om te benoemen is dat Jopke Bijen en Wilma Savenije vijfentwintig jaar geleden zijn gestart met de opzet van deze competitie. Een complimentje waard. Nu ligt de organisatie ervan al jaren bij de Activiteiten commissie.
Ivo v/d Velde had de pech of het geluk dat hij deze dag jarig was en trakteerde alle aanwezigen op een drankje, waarvoor dank namens iedereen.

Al met al een heel geslaagde en gezellige afsluitende avond van de clubcompetitie.
De uitslagen en eindstanden van de verschillende categorieën worden door de Activiteiten commissie op de site geplaatst zodat iedereen die nog eens rustig kan bekijken.

Share