Van de Voorzitter …..

Nu de winterperiode is aangebroken en de banen in principe niet meer bespeelbaar zijn, betekent niet dat het bestuur en de commissies lekker achterover in de luie stoel kunnen gaan zitten. Er zijn genoeg zaken waaraan gewerkt (kan worden) wordt.
Evaluaties van het afgelopen tennisjaar en de plannen en planning voor het komend seizoen zijn al weer in volle gang.

Extra vangnetten.
In samenwerking met de voetbalverenigingen SC Erica en Erica ’86 is overeengekomen extra hoge vangnetten aan te brengen om te voorkomen dat er steeds voetballen op de banen terecht komen. De onderhoudsgroep heeft deze aan de zijde van SC Erica reeds aangebracht. De oostkant van Erica ’86 wordt na de winter aangepakt.

Kantine.
De ‘werkgroep kantine’ is ook druk bezig met de update van ons onderkomen. Deze zomer waren er al duo rolgordijnen aangebracht. Ondertussen is er ook nieuw meubilair. Binnenkort wordt de verdere renovatie aangepakt. De update wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Rabobank Stimuleringsfonds ter grootte van € 2000,-

NIEUWJAARSRECEPTIE
Het bestuur nodigt alle leden weer uit voor een gezellig samenzijn tijdens de nieuwjaarsreceptie op ZONDAG 12 JANUARI 2020 vanaf 14.00 uur.

Belangrijke data:
Vergadering bestuur/commissies      maandag 3 februari ’20 om 19.30 uur
Algemene ledenvergadering              maandag 16 maart ’20 om 19.30 uur

Namens het bestuur wens ik iedereen

Prettige feestdagen en een voorspoedig en gezond 2020

   

Share