Van de Voorzitter….

Veel reuring bij TV Heideslag.

Het tennisseizoen 2019 is voortvarend van start gegaan. Na het spetterende Openingstoernooi in combinatie met de Open Dag op zondag 7 april en de feestavond in het kader van het 40-jarig bestaan, is nu de Clubcompetitie op de woensdagavond het wekelijks hoogtepunt. Vele koppels in de HD, DD en GD strijden met de nodige sportieve inzet om de punten om daarna de gezelligheid in de kantine op te zoeken.

Toss-avond.
Voor de Toss-avond op de maandagavond is de belangstelling ietwat afgenomen. Wellicht door blessures van enkele leden. Toch proberen we deze avond zo leerzaam mogelijk te maken voor AL onze leden. Nieuwe leden krijgen zo nodig speciale aandacht. Ook wordt het ballenkanon ingezet voor liefhebbers die hun techniek willen verbeteren.

Brunchtoernooi.
Het traditionele Brunchtoernooi bleek achteraf wat ongelukkig gepland. Het viel precies in het weekend van Hemelvaartsdag waarin veel mensen op pad gaan. Toch trotseerden een zestiental leden de hitte en de straffe wind om hun tenniskunsten ten toon te spreiden. Vooraf werd er flink gebunkerd. De organisatie had weer gezorgd voor een voortreffelijk buffet met heel veel keus. Speciale dank was er voor Jeannette en Eise van Veenen. Naast het gebak voor de Open dag hebben zij ook het brood voor deze dag gesponsord.

Zomer Challenge.
Ook dit jaar kunnen tennisliefhebbers die alleen in de zomermaanden tijd hebben om te tennissen gebruik maken van ons zomeraanbod. Zij kunnen drie maanden lid worden voor een gereduceerd tarief.

Start2tennis.
Dit aanbod was onderdeel van de Open Dag. Om te ondervinden of tennis iets is om te gaan doen, konden mensen de zaterdagmiddagen gratis gebruik maken van de banen. Eventueel waren er leden om met hen te sparren.

SeniorPlus toernooi.
Maandag 24 juni a.s. wordt weer het SeniorPlus toernooi bij TV Heideslag gehouden. 50+ deelnemers uit heel Drenthe komen dan naar ons tennispark om in een zeer gemoedelijke sfeer te strijden voor ….. de eer! Ballensponsor voor dit toernooi is Fysiotherapie Norbert Hemel. Waarvoor onze hartelijke dank.

Al deze activiteiten met de inzet van het bestuur en de leden hebben er voor gezorgd dat we momenteel 135 leden hebben. Dit zijn er 20 meer dan vorig jaar.

Echter ….. het bestuur en de commissies blijven actief om de leden en hopelijk nog meer nieuwe leden te motiveren deel te nemen aan de geplande activiteiten.

  • Vrijdag 28 juni     Het Midzomertoernooi          (dit mag je niet missen)
  • Zondag 30 juni     Enkeltoernooi                          (sportieve uitdaging)
  • Vrijdag 19 juli       Thuisblijverstoernooi              TV Heideslag
  • Vrijdag 26 juli       Thuisblijverstoernooi              TC Rackem Kl’veen
  • Vrijdag 2 aug.       Thuisblijversroernooi              LTV Vesna Veenoord

Stel niet uit …. maar geef je op. Via de website of via de inschrijfformulieren bij de kantine.
Met elkaar zorgen we voor sportieve gezellige uitdagende wedstrijden; goed voor de conditie van ons lichaam en geest.

Share