Opening tennisseizoen 2022

Vanaf 1 april kunnen de leden van tennisvereniging Heideslag in Erica weer buiten tennissen op de vijf banen die de vereniging rijk is. De afgelopen weken heeft de werkgroep onderhoud weer veel tijd en energie gestoken in het gereed maken van de gravelbanen. Het park dat vorig jaar in het kader van verduurzaming is aangepast met nieuwe led baanverlichting, zonnecollectoren, thermopane ramen en een nieuwe cv ketel in de kantine ligt er dan ook weer voortreffelijk bij.
De officiële opening van het tennisseizoen begint voor de leden op vrijdagavond 8 april a.s. met een gezellig Openingstoernooi.

Voor deze avond nodigt de vereniging ook iedereen uit die belangstelling heeft voor het zelf spelen van tennis. Zij worden ontvangen met een kopje koffie, krijgen info over het lidmaatschap en kunnen alvast een balletje slaan. Met elkaar of met een van de leden. Wellicht zijn er ook liefhebbers die eerder al eens hebben getennist en nu opnieuw overwegen actief te willen gaan tennissen. Dan is dit een mooie gelegenheid. De aanvang van de “Open avond”  op 8 april is 19.00 uur.

Vanaf 4 april is er iedere week op maandag vanaf 19.00 uur weer de Toss-avond. Aanmelding hiervoor is niet nodig. Er wordt telkens een half uur gespeeld met 4 tennissers op een baan. Je trekt een baannummer ecoin-flip1n speelhelft en wordt dus door tossen gekoppeld aan een andere speler. Een mooie gelegenheid om te tennissen als je bijvoorbeeld geen tennismaatje(s) hebt.

De Activiteitencommissie organiseert ook dit jaar weer de Clubcompetitie Dubbelspel. Vanaf 20 april wordt er elke woensdag gespeeld van 19.00 tot 22.00 uur in de categorieën Dames- Heren- en Gemengd Dubbel.

Voor tennislessen werkt TV Heideslag samen met de Padel en Tennisschool. Dinsdag 12 april starten we met een reeks van 10 lessen op de dinsdagavond bij Tennisvereniging Heideslag! Er is geen les op officiële feestdagen en de officiële schoolvakanties.
Inschrijven kan tot uiterlijk 4 april, want dan gaan we indelen.

 

Share