Rabobank Clubkas Campagne 2018

Evenals vorig jaar doet TV Heideslag ook in 2018 weer mee met de Rabo Clubkas Campagne.

Tijdens de Clubkas Campagne verdeelt Rabobank Emmen-Coevorden maar liefst € 100.000,= onder de deelnemende verenigingen en stichtingen die klant zijn. Niet de bank zelf, maar de leden van de Rabobank verdelen dit bedrag.

De 18000 leden van de Rabobank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van donderdag 31 mei tot en met woensdag 13 juni 2018 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt drie stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld de club voor het realiseren van haar bestedingsdoel ontvangt.

Let op: alleen leden van Rabobank Emmen-Coevorden mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Alleen klanten die vóór 1 mei jl. lid zijn van de bank kunnen meestemmen in de Rabobank Clubkas Campagne 2018.

Op dit moment doen er al meer dan 160 verenigingen/stichtingen uit de regio mee en de verwachting is dat dit aantal nog iets gaat toenemen vóór 12 mei a.s.. Dan sluit de inschrijfperiode.

TV Heideslag heeft als bestedingsdoel: het opknappen van de kantine.
Indien je lid bent van de Rabobank, dan zullen we het zeer op prijs stellen als je jouw stem(men) aan TV Heideslag wilt geven.
Als clublid kun je in de eigen omgeving bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van Rabobank Emmen-Coevorden en vragen of zij op TV Heideslag willen stemmen.
Kortom: hoe meer stemmen op TV Heideslag, des te meer geld wij ontvangen voor het opknappen van onze kantine.

Bij voorbaat onze hartelijke dank.

Op www.rabobank.nl/emmen-coevorden kun je meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne lezen.

Share